5-годишно момче от София има нужда от подкрепа. Малкият Сами е с

...
5-годишно момче от София има нужда от подкрепа. Малкият Сами е с
Коментари Харесай

Зов за помощ: 5-годишно момченце има нужда от средства за лечение в чужбина

5-годишно момче от София има потребност от подкрепа. 

Малкият Сами е с ТЕЛК 85% и е с диагноза детски аутизъм. Има потребност от скъпоструващо лечение в чужбина. Нужни са 130 000 лв. за лекуване, които са непостижими за фамилията му.

Сами не разпознава съвсем никого, не приказва, не знае името си, не поддържа връзка с други деца, не им обръща внимание… не е казвал даже „ Мамо… “

Той се нуждае от лекуване, логопед, ерготерапия, психолог и лечения, с цел да може да проговори и да бъде здрав и да поддържа връзка с другите деца. Нужни са ежедневни лечения и работа с психолог, логопед, електростимулация и звукостимулация, лекуване с барокамера, които за месец костват над 2000 лв. всеки месец.

Сами не може да приказва и да поддържа връзка както останалите негови връстници. Според доста лекари положението на дребният Сами може да се управлява единствено отчасти, само че се оказва, че има вяра той да може да проговори и поддържа връзка като всички други деца.

Майка му копнее да го види да кара колело, да тича, играе и поддържа връзка с другите деца… Да чуе заветното „ Мамо… “, да чуе гласа му…

Родителите на момчето са разкрили банкова сметка за дарения. Ще се провежда благотворителен базар и други начинания.

Благодарят на всички, които ще го поддържат финансово или посредством шерване на акцията в помощ в Сами. Те търсят поддръжка и разчитат хората да отворят сърцата си и въпреки и с дребното да оказват помощ, с цел да могат родителите му да създадат огромното знамение за Сами. Майка му мечтае момченцето да стане усмихнато и осъзнато дете, което да може да поддържа връзка с тях. Да чуе заветното „ Мамо… “.

Сами е дете на Ева Марчева – член на женската организация на Вътрешна македонска революционна организация – София. Връзка с нея може да извършите на: 0877527530.

Банковата сметка е в ЦКБ АД, клон Варна –

Силвия Георгиева Георгиева – Пенева

BG 96 CECB 9790 4023 5699 01 (за Георги – Самуил Марчев)

Сами има потребност от помощ! Надявам се на Вашата добрина.

Сами има потребност от знамение!

Направи Добро Днес!

Георги – Самуил е диагностициран с аутизъм.

Той има потребност от 130 000 лева с цел да се организира най-успешното лекуване до в този момент в тази сфера – вливане на стволови кафези.

Paypal: [email protected]

На страницата в поддръжка на акцията за събиране на средства за лекуването на Сами можете да се запознаете с всички медицински документи >>>
https://zasami.alle.bg/
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР